Política de privacitat

1)    Informació de Caràcter Personal

En virtut del que disposa la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de Carácter Personal, l’informem que mitjançant l’acompliment dels formularis de reserva del sistema de reserves, les seves dades personals quedaran incorporades als fitxers de Càmping Bellsol, S.L., amb la finalitat de poder gestionar la seva reserva, així com per a mantenir-lo informat, inclòs per medis electrònics, sobre ofertes o notícies del Càmping.

El càmping aplica protocols de seguretat per tal de garantir el secret d’aquestes dades. i no cedirà aquestes dades a tercers sense previ consentiment, excepte en el cas que la comunicació sigui necessària per a poder prestar-li el servei que hagi sol.licitat, en aquest sentit cedeix les dades a la plataforma de reserves “Master Booking” per tal de poder gestionar la seva reserva. L’empresa es compromet a fer ús propi o a través de l’Associació de Càmpings i CV de Barcelona de les dades.

Vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició a les seves dades mitjançant un correu electrònic dirigit a info@campingbellsol.com acompanyant dni escanejat, o bé mitjançant un escrit amb una fotocòpia de dni adreçat a:

Càmping Bellsol

Passeig Maritím, 46

08397 – Pineda de Mar

2)    Drets d’imatge

El client autoritza a la utilització de qualsevol imatge que sigui presa a ell o als seus acompanyants amb finalitats únicament publicitàries realitzades en un futur o amb anterioritat. L’empresa es compromet a ser curós amb el tractament de les imatges.